PULSHUSET - DESS ELDJÄL OCH HISTORIA

- Jag har alltid älskat att jobba med olika människor i alla åldrar. Att få motivera och inspirera fler människor till en sund livsstil. Pulshuset är ett lite speciellt gym. Miljön är hemtrevlig och känslan är familjär - en plats där värmen och glädjen flödar! 

Pulshuset drivs av Helena Norman, som är utbildad fritidspedagog, hälsopedagog och massageterapeut. Helena har många strängar på sin lyra och har bland annat arbetat tio år på Rotskärsskolan i Skutskär, samt arbetat med Vattenfall, Stora Enso och brandkåren med massage, kost och träning.

Helena har alltid haft ett driv, en vilja att vara egen. 1998 startade hon företaget Pulsnorpan - inspiration till motivation för dig och mig, som låg i Folkets hus annex i Älvkarleby. Det nuvarande namnet, Pulshuset, såg dagens ljus på gamla ICA Laxen i Älvkarleby 2004. Där erbjöds det utöver träning och massage även nyttiga luncher, bröd, internetcafé och catering. 2012 gick Pulshuset in i det norska konceptet Easylife, men tyvärr missköttes konceptet i Sverige, så 2017 återgick företaget till Pulshusets ursprungliga koncept.